The Anti-Intellectual Toe - Lipsmackin' Thirstquenchin' Acetastin' Motivatin' Goodbuzzin' Cooltalkin' Highwalkin' Fastlivin' Evergivin' Coolfizzin' Brigitte.

De timmar som man måste sova

När jag låg inne på BB med mina två första barn så hade jag helt underbara barnmorskor omkring mig som verkligen såg till att jag hade det bra. Inte nog med att jag precis hade blivit mamma, jag hade blivit mamma till tvillingar på en gång. Det var väldigt omvälvande och jag fick gå igenom ett akut kejsarsnitt dessutom. Så det var mycket på en gång och jag var helt slut. Och det var någon natt som en av dom bara låg och skrek hela tiden och jag kunde inte sova. Så en skötare, manlig barnmorska, tog barnet och gick ut och sen berättade han att man klarar av att vara vaken under natten, bara man får sova mellan 3 och 6, för de är de viktigaste timmarna att sova under dygnet.