The Anti-Intellectual Toe - Lipsmackin' Thirstquenchin' Acetastin' Motivatin' Goodbuzzin' Cooltalkin' Highwalkin' Fastlivin' Evergivin' Coolfizzin' Brigitte.

Den var lång!

Häromdagen var vi barnvakt och föräldrarna skulle gå på bio. Vad ingen av oss tänkte på var att filmen kunde vara längre än en och en halv timme, så det gjorde ju inget att den började klockan tjugo i tio på kvällen tänkte vi alla. Vi kom dit klockan åtta eftersom dom skulle se filmen inne i stan och dit är det ungefär åtta nio mil eller så från dom. Men filmen var hela tre timmar lång så dom kom inte hem förrän klockan var över tre på natten och sen skulle vi ju åka hem och vi har en bra bit hem från dom. Efter lite snack, ja en timma ungefär, så åkte vi hem och vi var hemma klockan fem på morgonen. Tur att vår helggäst inte skulle komma!