The Anti-Intellectual Toe - Lipsmackin' Thirstquenchin' Acetastin' Motivatin' Goodbuzzin' Cooltalkin' Highwalkin' Fastlivin' Evergivin' Coolfizzin' Brigitte.

Ett jobb att göra

När man hör väckarklockan så är man inte så glad som när man drömde. Detta för att man vet alla måsten och detta har gjort att man behöver ha en bra kopp kaffe i sig samt att man ska till jobbet. Det man gör under dagen få en att kunna planera vad man kan göra 'när man kommer hem och det man inte har sett ännu är att det finns en mängd saker att göra ute i förrådet och det är att sortera spik och skruvar. Detta för att när man flyttade för några år sedan så hade man ordning men så kan det hända att man får hjälpa att få en oordning och det kan vara att något som hjälpte en tappar en låda med skruv och då har man jobb ett tag framöver.