The Anti-Intellectual Toe - Lipsmackin' Thirstquenchin' Acetastin' Motivatin' Goodbuzzin' Cooltalkin' Highwalkin' Fastlivin' Evergivin' Coolfizzin' Brigitte.

Ytjämnhetsmätare

Det finns så mycket som man kan göra hemma för att det ska bli ännu finare än vad man har det. Det finns en hel del att hålla koll på och som man kan göra i ordning själv. Det behöver inte vara så svårt att göra lite mindre jobb som att måla och tapetsera själv, det är ju väldigt roligt och kul att göra det. Sen så finns det andra saker som kan var lite svårare och som man kan behöva göra iordning med hjälp av någon som verkligen vet vad dom gör. Men många saker kan man som sagt göra själv och det är ju så bra när det är så.

Kolla för att få inspiration

Man kan ju kolla lite på program och så för att få lite extra inspiration till vad man kan göra och hur man ska görandet på. Man kanske behöver lite verktyg som kan hjälpa en att få det sådär fint som man vill ha det och då kanske man behöver en ytjämnhetsmätare för att få det att bli så bra som möjligt. För det är viktigt att det blir bra och att detaljer ser bra ut annars så kommer man bara att störa sig på det varje gång som man ser det och det är det verkligen inte värt. Så det är mycket bättre att satsa på att få det fint på en gång så att man kan ta det lugnt och att det kan bli så som man vill och så som det bör bli. För det kan ju inte bli hur som helst det måste ju vara säkert och bra för att det ska fungera och bli bra. Så satsa på att göra dom lättare sakerna själv men ta in proffs när det är saker som är svårare och viktigare så att det blir så bra som möjligt.