The Anti-Intellectual Toe - Lipsmackin' Thirstquenchin' Acetastin' Motivatin' Goodbuzzin' Cooltalkin' Highwalkin' Fastlivin' Evergivin' Coolfizzin' Brigitte.

Personlig utveckling

Det är ju bra att hela tiden utvecklas och känna att man jobbar på sin personliga utveckling så att man kan känna att det går framåt hela tiden. Det finns väldigt många sätt att kunna jobba med det och det beror ju lite på vad man vill och vad man tycker om. Det kan vara att själv läsa böcker om det eller så kan det vara att gå en kurs eller gå på någon workshop som handlar om det. Ja det finns en hel del som man kan göra och som många gör när dom känner att dom vill ha lite personlig utveckling.

Finns mycket att välja på

Ja det finns mycket att välja på och det är ju bra att det finns så mycket att välja på och man vill ju att det ska vara något som man känner passar en bra för vi är ju alla olika och då är det skönt att man hittar det som man känner sig bekväm med och som gör att man känner att det fingerar för en själv.
Så det är väl bra att kolla upp lite olika alternativ innan man bestämmer sig för vad det är man vill göra och hur man ska göra det.
Det kan ju vara bra med en kombination av olika saker också så att det blir så som man känner ger en bättre utveckling och att man känner att man verkligen mår bra av det.
Det är hur som helst viktigt att man tara hand om sin hälsa och att man göra saker som man mår bra av och som gör att man mår bra och att det känns som att man mår bättre. Det finns så många olika saker som kan göra att man känner sig bättre och att man mår bättre, det gäller att hitta det som fungerar bra för en själv.